Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Βάψιμο Ζαντών

 

 

Αναλαμβάνουμε Επισκευή & Βαφές Ζαντών επισκευές ζαντών, ηλεκτροστατικές βαφές ζαντών, θερμικό και παλμικό γυάλισμα , σφυρήλατο χρώμιο.
 
Στο αρχικό στάδιο της βαφής, η ζάντα μπαίνει σε ειδική αυτόματη αμμοβολή και καθαρίζει τελείως από οποιοδήποτε χρώμα, μένοντας μέταλλο. Κατόπιν βάφεται ηλεκτροστατικά, με άριστης ποιότητας πούδρες και βερνίκια, σε όλα τα χρώματα. 
 
Το χρώμα σταθεροποιείται σε φούρνο εξασφαλίζοντας αντοχή του χρόνου και πολυετή εγγύηση. Τελευταίο στάδιο επισκευής ζάντας είναι η βαφή ή το γυάλισμα.
 
Σε κάθε μέταλλο μπορεί να εφαρμοστεί βαφή Νίκελ ή Χρωμίου να δώσει μια αστραφτερή όψη σε αυτό. Επίσης το μαύρο χρώμα γίνετε και στης εξής αποχρώσεις, μαύρο νίκελ, μαύρο νίκελ ανοιχτό, μαύρο ματ, μαύρο γυαλιστερό. 
 
Επισκευή και βαφή ζαντών αυτοκίνητου & ζαντών μοτοσυκλέτας
 
Οι κακοτεχνίες των δρόμων ή ακόμα και η λάθος τοποθέτηση - ζυγοστάθμιση των ελαστικών ενδέχεται να δημιουργήσουν ζημιά, στράβωμα στις ζάντες αλουμινίου.
 
Στο κατάστημα μας επισκευάζουμε κάθε είδους ζάντες μεταλλικές και αλουμινίου ανάλογα με τις ανάγκες της επισκευής ίσιωμα, κόλλημα και βάψιμο